Welkom. Korpsinfo. Oefenen. Uitrukken. Nieuws. Oldtimer . Filmpjes. Links. Contact . Gastenboek. Voor korpsleden. Brandweer Bedum
Bedum, Bij een spuitbedrijf (Mourits) aan de Industrieweg in Bedum was een bedrijfsongeval gebeurt, hierbij werd de Bedumer brandweer geallarmeerd.
Onderweg naar het incident werd gevraagd wat er precies aan de hand was, er zou volgens de melder een knal zijn gehoord waardoor in eerste instantie een aantal werknemers diverse ongelukken kregen.
 
Ter plaatse bleek nogal wat paniek te zijn. De een struikelde en kwam bekneld onder een boot op een trailer, een paar anderen, die probeerden te vluchten kwamen ten val en raakten bekneld onder een brug. In een auto waar enkele werknemers mee bezig waren raakte iemand bekneld. Toen de brandweer de situatie in kaart bracht werd ingezet en werden de slachtoffers op vakkundige manier in veiligheid gebracht. Dit alles was in scene gezet voor een leuke oefening vol bezigheden. Na afloop werd de oefening geëvalueerd en kon de oefenleiding en het korps Bedum terugkijken op een leerzame en geslaagde oefening.


worpen door Anno en Gea

© 2011®™ Brandweer Bedum                                 Ontworpen door  Gea Bulthuis Eltingh


Tekst :     Bert Reitsema
Foto’s :    Wim de Vries